Koningsdag 2019 naar 2020

Beste Koningsdag vierders,

 

Wat was het een feest op zaterdag 27 april met de koningklijke familie in ons Amersfoort. Goed het was eerst koud en nat, maar de uren dat ze bij ons waren straalde de zon en hebben we genoten.

 

Ook voor 2020 zullen wij ons richten op het organiseren van een mooi kinderfeest.

Een echte kleedjesmarkt zoals u die van ons gewend bent.

 

De kinderen kunnen zich daarnaast vermaken op een bungee trampoline, zich laten schminkenen of een tatoo en voor de allerkleinste een springkussen.

 

Tevens kunt u weer kans maken op mooie prijzen in de alom bekende loterij! Kijk op de Loterij pagina wat de prijzen zullen zijn. Je gaat er zeker voor sparen. 1 lootje voor 1 euro en 11 voor 10 euro.

 

Zin in wat eten wordt ook voor gezorgd! Een patatjestroop wafels, suikerspin of popcorn, voor ieder wat wils.

 

Voor de markt zijn ook dit jaar weer kramen te huur.

Meer informatie, mail naar marktkraam@oranjefeestnieuwland.nl.

 

Het oranjeprogrammaboekje is ook nu weer op uw deurmat gevallen met dank aan alle adverteerders die dit mogelijk maken. Let op! het wordt in elke brievenbus bezorgd, dit op uitdrukkelijk verzoek Van vele bewoners die ondanks hun NEE sticker op de brievenbus wel het boekje wilden ontvangen. Maar als u vooraf aangeeft het niet te willen hebben in een email, zullen we u overslaan.

 

Voor vragen, opmerkingen of aanmelden van uzelf als vrijwilliger, mail dan naar info@oranjefeestnieuwland.nl en we geven u zo spoedig mogelijk reactie.

 

En we zijn op zoek naar een vervanger voor mij daar ik naar een bestemming ver van Amersfoort hoop te gaan verhuizen. Dus geef je op en we gaan de taken dan verdelen.

Vagile Meijerink-Edam

Stichting Oranjefeest Nieuwland
info@oranjefeestnieuwland.nl